Mourinho heter fornyelsen av de to store Manchester United

Neste sommer, Manchester United vil ha mer enn en spiller kontrakt utløpt. Derfor er Manchester Uniteds kontrakt fornyelsesarbeid også i full gang. Ifølge rapporter har Fotballdrakter Barn Manchester United-trener Mourinho fortalt klubben, Jeg håper de kan forny kontrakten med Mata og Herrera.

Rapporten sa at Mourinho ønsket å forlate to personer, På grunn av deres rolle i skapet, I det kaotiske skapet, De tilhører mer fredelige spillere. De er veldig populære inne i laget og blant fansen. Det viktigste poenget er at Mourinho mener Mata og Herrera, Å kunne ha en positiv innvirkning på lagkameratene sine holdninger.

Det er imidlertid sagt at Mourinho vil forlate dem, ikke bare på grunn av deres karakter, Snarere tror han at de to vil fortsatt spille en rolle i Manchester United. Mata er fortsatt en av de kreative spillerne i Manchester United. Mangfoldet av Herrera og hans evne til å utføre taktikk blir også verdsatt av Mourinho. Derfor håper Mourinho at Manchester United drakt kan gi dem nye kontrakter.

Óliver Torres velger FC Porto Fotballdrakter nummer 10

22 år gamle Óliver Torres laget 39 kamper og scoret tre mål med Porto billige fotballdrakter. Spilleren vil motta en gyldig kontrakt til juni 2022.

Óliver Torres var en av de fremste spillerne i pre-sesongen av FC Porto. Men Óliver Torres forlot “30″ fordi FC Porto kunngjorde den offisielle nummereringen av truppen sin. Han hadde ikke Fotballdrakter Barn nummer 30; Det vanlige nummeret han brukte sist sesong, til 2017/18 valgte “10″, som var i besittelse av André Silva, i mellomtiden overført til AC Milan.

Først og fremst er den offisielle nummereringen for den nye æra forårsaket misfornøyelse til noen tilhengere. Dette var fordi han hadde kjøpt en fotballdrakt den 30. av Óliver Torres for lenge siden. Óliver Torres har allerede svart og lovet å tilby ham en ny Fotballdrakter Barn.

Real Madrid endret sin drakt etter å ha vunnet spillet

Blancos endret seg til hjemme- Real Madrid drakt etter å ha vunnet Chanpions League for andre gang på tre år.

De slår Juventus med streik fra Cristiano Ronaldo (2), Casemiro og Asensio for å bli første lag noensinne å beholde Champions League etter å ha slått Juventus 4-1. Men vi må også takke spillerne som hadde Juventus drakt, og bringer en fantastisk konkurranse. Imidlertid har vi fortsatt en forundret. Hvorfor Real Madrid endret seg til hjemme billige fotballdrakter etter å ha slått Juventus for å vinne Champions League. Det er helt ned til en UEFA-regel.

Uansett hva fargen er, var Zinedine Zidanes side en klasse over da de satte Juventus til sverdet og ble første lag for å beholde troféet i sitt moderne format.

James Harden hadde på seg Manchester United drakt velsignelse

Mange var trist om bombingen i Manchester United. Noen av stjernene som James Harden har på seg billige fotballdrakter for å uttrykke sine følelser av tristhet, og for ofrene å sende sin egen velsignelse.

For en mengde av de fleste unge britiske musikalske fans, skulle Ariana Grande-konserten være en skolekveld ut og nyte glede høy-energi-pop i Manchester United. Angrepet var spesielt sjokkerende på grunn av det viktigste målet er å delta på barn, unge voksne og deres familier. Blast drepte 22 personer og såret 59 andre, med 12 av de sårede under 16 år, sa tjenestemenn. Etter eksplosjonen har det globale samfunnet uttrykt kondolanser og bønner til ofrene. NBA-stjernen Harden er ikke noe unntak, han publiserte i sitt Instagram på et bilde som hadde på seg en Manchester United drakt, for å sende sin egen velsignelse til ofrene.

Dette er virkelig for farlig. Vi håper også at et slikt arrangement ikke vil skje. Det vi kan gjøre nå, er å kjøpe billige fotballdrakter å be for Manchester United.

Bayern München og Borussia Dortmund løser 2017/18 sett

Bundesliga sine to største klubber har avslørt deres spanking nye billige fotballdrakter foran neste sesong.

Som den nåværende trenden med å betale hyllest til de gode gamle dagene, har adidas skapt en FC Bayern München drakt modellert rundt klubbens 1974-stripe – liga-gigantene velkommen tilbake tykke hvite striper på draktsett og på hver erme. Kanskje den største endringen fra deres nåværende strip er Bundesliga-mesterens retur til røde shorts, i stedet for den hvite de har slitt i 2016/17.

I mellomtiden vil rivaler Borussia Dortmund debutere sin nye BVB Borussia Dortmund drakt i helgen mot Werder Bremen. Den nye Puma stripen er fortsatt gul, men har også sporadiske horisontale striper som BVB Borussia Dortmund drakt svinger fra gul til svart. Marco Reus elsker det. Han sa at de horisontale stripene med fargegradienten er veldig kule.

Lionel Messi viser stor draktsett

Barcelona-genialet Messi har også samlet en rettferdig gammel samling av byttet FC Barcelona drakt med sine motstandere i løpet av sin karriere også – så mange, faktisk at han måtte bruke et helt rom for å boltre seg i sitt store trange.

Det viser seg at Barcelona-stjernen har scoret en målkamp med mål, og vunnet hundrevis av kamper og løfte trofeer i løpet av årene. Han viste oss mange flotte spillere på billige fotballdrakter, som Aguero, Pablo Aimar, Cesc Fabregas og Angel di Maria og så videre. Vi kunne ikke nekte at de er fantastiske spillere. Deres forestillinger har vært utrolig konsistente og fantastiske i et tiår.

Det jeg vil si er at det gjør oss også imponert. Vis antall fotballdrakter er helt bra, og fylt hele rommet.

Schweinsteiger avslører at han ønsker å se Neymar bli med Bayern München

Bastian Schweinsteiger har avslørt at han ønsker å se Barcelona-stjernen Neymar iført billige fotballdrakter bli med Bayern München.

Schweinsteiger er en fan av Neymar. Den 32 år gamle midtbanespilleren, nå med Chicago Fire, har smidd et usannsynlig vennskap med den brasilianske fremover. Han vil gjerne se Neymar i FC Bayern München draktsett, men han vet ikke om han vil.

Tilkoblingen kom faktisk fra Dante. Den tidligere Bayern München-forsvareren spilte med ham i Selecao, og han ønsket å ha en FC Bayern München drakt av ham, så han ga Dante en Schweinsteiger-drakt til Neymar.

Den 21. mars 2017 tillot Manchester United Schweinsteiger å bli med i Major League Soccer side Chicago Fire, med forbehold for medisinsk og visum sikret. Flyttet ble avsluttet 29. mars.

James Rodriguez vil ha Manchester United drakt nummer 10

Ifølge rapporter, ønsker James Ridrugyez nummer 10- billige fotballdrakter på Manchester United når Wayne Rooney forlater klubben om sommeren.

James Rodriguez har falt ned i spissen på Real Madrid og har nettet bare ni ganger denne termen. Den colombianske fremsiden har vært knyttet til et trekk unna Bernabeu om sommeren, etter å ha blitt fallet bak likeså som Gareth Bale i hakkingsordren. Men Manchester United er også interessert i å bringe Antoine Griezmann til Old Trafford, med Rooney nesten sikker på å gå ut av klubben og kunne ikke holde nummer 10- Manchester United drakt.

Fremtiden for Zlatan Ibrahimovic er også ekstremt usikker, og han blir sendt for å kurere hans korsbånd.

Monaco fans slitasje Bartra drakter

Skrekken var skummelt, men varmen av scenen dukket opp. Monaco fans på sin egen måte (iført trykte navnet “Bartra” billige fotballdrakter) hjerte bundet den skadde Dortmund-spilleren Bartra.

Terrorangrepene gjør Borussia Dortmund og Monaco fans mer forent, Bartra er Dortmund bussen bare skadet spiller. Fra begynnelsen av Champions League-kamp er det flere timer av gangen, en fan iført en trykt Bartra og nummer fem Monaco billige fotballdrakter, spesielt fremtredende i mengden. Og hans side sto også en slit Bartra BVB Borussia Dortmund drakt fan. Monaco fan sa: “Jeg gjorde det for å betale hyllest til den sårede spiller.”

Fans føle seg vel at Bartra har rapportert han er OK i Instagram, skrev han: “Hei alle sammen, som du kan se, har jeg vært mye bedre, takk for din støtte og ord!”

Diba La sannsynligvis til å savne Barca kamp

Di Bala scoret i kampen mot Barcelona i to mål, samtidig som Juventus har stått for utviklingsmuligheter, ville det bli gjeldende varme stjernen. billige fotballdrakter, Men fremtiden til Barcelona og det andre benet brakk, Di Bala kan spille er i fokus i media debatten.

Beseiret 2-0 i ligaen sist helg spillet i Pescara, Di Bala halvveis skade permisjon, spilte bare 54 minutter, gjør Muntari Diba La voldsom forsvar av høyre ankel viste tegn til hevelse, men etter kampen det ble blåmerker. Skaden gjør Diba La vurdert om å delta i returkampen kampen mot Barcelona er full av variabler, selv om de kan spille, staten kan også bli påvirket.

Selv om Di Bala ikke delta gårsdagens trening, men Argentina stjernen er byen Torino gikk til en lokal barnesykehus, kjærlighet til barn som lider av kreft og blodsykdommer på påskedagen. Juventus klubb for Di Bala skaden er ikke bekymret for klubben som fire dager å gjenoppta slike forhandlinger akutt ankel, hadde tid til å fullføre.

Denne gangen mot Barca, rød og blå hær på portene sifret nivå kan teste Chadibala har argentinere alltid vært en spiller fra Barcelona ønsker å innføre. Og Real Madrid i Champions League kvartfinalen før du starter eller ikke vurderer salg av importerte Di Bala, i Diba La Liga kjemper som startet en budkrig. Men at det endelige vinneren vil også Barcelona, ​​rød og blå hæren holder to fordeler som ikke er Real Madrid.

Den første er emosjonelle kort, Messi og Di Bala gode relasjoner, Javier Elijah før VM startet i 2014 kunngjorde 23-mannstroppen, er det ingen Di Bala navn, fotballdrakter dame, Macy derfor uttrykt misnøye. Og Di Bala og Messi selv sa hans drøm er å bli en partner. For Barcelona, ​​Di Bala også uttrykt sin barndom som er deres ønske om å sette i verk rød og blå hær, akkurat som Obame Yang drøm.